Nieuwtjes en vacatures

   

Medewerker Bediening (M/V), fulltime of parttime

We zijn op zoek naar kandidaten die het leuk vinden om in de horeca te werken en met gasten om te gaan. Ervaring is niet vereist,(maar wel een pré) inzet en enthousiasme wel! Ons bedieningsteam bestaat uit ongeveer 10-12 jonge en enthousiaste collega’s. De werkzaamheden bestaan uit het bereiden en uitserveren van warme en koude drankjes en het serveren van eten. Ook roosters maken, nieuwe drankjes of gerechten bedenken en uitwerken, we vinden het vooral heel fijn als onze collega’s meedenken. Je hebt veel vrijheid als het gaat om je werkrooster en je salaris is natuurlijk marktconform. Groeien mag en kan altijd en uiteraard is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling. Meerdere keren per jaar doen we leuke dingen met het team!

Solliciteren kan door je CV te mailen naar info@ome-hans.nl of loop even binnen!

Keukenhulp (M/V), parttime of fulltime

Wij zijn op zoek naar kandidaten die het leuk vinden om in de keuken te werken. De werkzaamheden zijn heel divers, van afwas tot het assisteren van de koks tijdens de lunch en/of diner. Ervaring is niet vereist. Deze vacature staat ook open bij Tante Annie’s, Lunch, Bar & Tapas. Solliciteren kan door je CV te mailen naar info@ome-hans.nl of loop even binnen!

(Aankomend) Kok (M/V) fulltime

Ben je Kok, bezig met de opleiding Kok of zou je graag intern het vak willen leren? Wij zijn bij Ome Hans op zoek naar een enthousiaste kandidaat die ons keukenteam zou willen versterken. Als kok ben je verantwoordelijk voor alle voorbereidingen, het koken zelf en de hygiene in de keuken. Je bewaakt de kwaliteit en bent verantwoordelijk voor alle gerechten die de keuken verlaten. Dit koksteam bestaat uit 4 personen waarvan 1 de leidinggevende is. Creativiteit, meedenken, zelfstandigheid en een frisse blik worden gewaardeerd!

Het salaris is bespreekbaar, je hebt vooruitzicht op een vast dienstverband en wij hanteren in de keuken een 4-daagse werkweek. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van relevante cursussen. Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar info@ome-hans.nl.

© 2015|Ome Hans