Reserveren

Geachte gast,

Vanaf 1 juni mogen we, onder voorwaarden, weer open! We hebben er weer vreselijk veel zin in om u en uw gezelschap te mogen verwelkomen in ons restaurant.
Al we weer open mogen zijn we bijna 11 weken dicht geweest en dat was voor zowel u als voor ons een enorm lange tijd. Het was vervelend om u te moeten missen en niet dat te kunnen doen wat onze passie is, maar dit was echt nodig. Ook hebben wij natuurlijk hierdoor een financieel zware tijd achter de rug.
Het is fijn dat we weer kunnen beginnen ondanks de beperkingen die gaan gelden. Zo mogen we straks voor 30 personen binnen reserveren en door de 1,5 meter regel hebben we buiten op het terras beperkt plaats. We hopen dan ook op uw begrip dat gezien het feit dat we een beperkt aantal tafels hebben, we de tafels meerdere malen willen bezetten om ervoor te zorgen dat iedereen weer de mogelijkheid krijgt om van onze gastvrijheid en gerechten te kunnen genieten. Natuurlijk hopen we ook hierdoor de schade van afgelopen weken nog iets kunnen repareren. Daarom kunt u voorlopig alleen telefonisch reserveren op telefoonnummer 0541-533244. 

U kunt voor de volgende tijden een tafel reserveren:
11.00 – 12.30 uur lunch
12.45 – 14.15 uur lunch
14.30 – 17.00 uur middagborrel
17.15 – 19.45 uur 1e diner ronde
Vanaf 20.00 uur 2e diner ronde

Zoals u kunt zien is er telkens een ruimte van een kwartier opgenomen om de tafels weer netjes te reinigen en klaar te zetten voor de andere gasten. We hopen dat u deze tijden kunt respecteren, zodat wij ook alles volgens richtlijnen RIVM kunnen begeleiden.
Graag horen wij van u welke tijd u schikt ?

 


Openingstijden:

Vanaf 1 juni alle dagen geopend vanaf 11.00 uur.

Voor afhalen en bezorgen tot 1 juni zijn wij van dinsdag t/m zondag geopend van 16.00 uur tot 21.00 uur. 

 

 

© 2015|Ome Hans